Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Behandelingen


Gratis test en consult

Alvorens wij overgaan tot behandeling informeren we je graag over onze werkwijze en kun je een testshot laten doen. Zo weet je waar je aan toe bent en krijg je de gelegenheid om kennis te maken met ons team.

Kwaliteit

Met een deskundige team die beschikt over de benodgde diploma’s en een jarenlange ervaring in de schoonheids- en wellnessbranche in Antwerpen kennen wij als geen ander de kneepjes van het vak. Daarnaast volgen wij alle trends en methodes op vlak van beauty and lifestyle door regelmatige bijscholing. Op deze manier garanderen wij onze kwaliteit.

Vragen of opmerkingen?

Bent u niet zeker van de tarieven of bestaat er onduidelijkheid over één van onze behandelingsmethoden? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Lasertherapy: Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak! Bij verlet graag minimum 48u op voorhand verwittigen.

Bij verlet minimum 48u op voorhand verwittigen.

Lasertherapy: wij zorgen voor u van kop tot teen! Reserveer nu uw afspraak!

Lasertherapy

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.