Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Cavitatie


SUCCESVOLLE CAVITATIE THERAPIE

Wanneer u op zoek bent naar een succesvolle manier om af te slanken, kan u terecht bij Relax- en lasertherapy voor cavitatie in Antwerpen.  Deze methode is doeltreffend bij:

  • het verwijderen van vet
  • het verwijderen van cellulite
  • het afremmen van eetlust

WERKWIJZE

Cavitatie is een behandelingstechniek waarbij gebruik gemaakt wordt van manuele therapie. Hierbij worden vetdepots verminderd.

Een speciaal toestel stuurt geluidsgolven in het lichaam op de zone die u wenst te laten behandelen. Door deze geluidsgolven komt de vetophoping in beweging waarna ze op een natuurlijke manier afgevoerd wordt door het menselijke lichaam.

VEILIG

Een behandeling met cavitatie is volkomen veilig en bovendien volledig pijnloos. Tijdens de behandeling is het geluid van het toestel wel te horen, maar dit is zonder enige vorm van risico of kans op letsel. 

Die geluidsgolven zijn ook effectief hoorbaar tijdens de behandeling (een soort fluittoon die van binnenuit lijkt te komen), maar de behandeling is wel volledig pijnloos.

DESKUNDIG ADVIES

Wanneer u ervoor kiest om een behandeling met behulp van cavitatie te laten uitvoeren in ons schoonheidssalon in Antwerpen, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit vrijblijvende consult informeren wij u over de mogelijkheden en gaan wij samen na welk traject u het best kan volgen met het oog op uw persoonlijke verwachtingen en resultaten.

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.