Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Gelaats- & lichaamsverzorging


HEERLIJKE GELAATSVERZORGING

Bij Relax- en lasertherapy in Antwerpen zijn ons ruime aanbod en de kwaliteit van onze behandelingen troef. In ons ontharings- en schoonheidssalon kan u terecht voor een waaier aan algemene en specifieke gelaatsverzorging, maar ook voor diverse wellnessbehandelingen.

We zijn jarenlang actief in de schoonheids- en wellnessbranche en kennen de kneepjes van het vak als geen ander. Bovendien is elk teamlid gediplomeerd en volgen wij regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends en methodes op vlak van beauty and lifestyle.

AANBOD

Ons aanbod bestaat uit verschillende behandelingen die voor zowel vrouwen als mannen toegankelijk zijn. Ons aanbod bestaat onder andere uit: 

  • gelaatsverzorging
  • permanente make-up
  • anti-stress massage
  • hotstone massage
  • medische pedicure

GRATIS CONSULT

Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over onze diensten en het eindresultaat van uw gekozen behandeling. Omwille van deze reden, ontvangen wij u graag in ons schoonheidssalon voor een eerste kennismaking en gratis consult. U leert op die manier  ons team van Lasertherapy kennen en u krijgt eveneens een voorproefje van ons ruime aanbod aan wellnessbehandelingen en gelaatsverzorging in Antwerpen.  

Via onze contactpagina kan u snel en eenvoudig een afspraak reserveren. Wij verwelkomen u graag in onze zaak om het beste van onszelf te geven!

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.