Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Huidverbetering


GOEDE BEHANDELINGEN HUIDVERBETERING

Relax- en lasertherapy in Antwerpen biedt niet enkel geslaagde behandelingsmethodes in het kader van definitieve ontharing of pigmentverwijdering, ook diverse methodes van huidverbetering behoren tot onze waaier van esthetische behandelingen.

KWALITATIEVE BEHANDELINGEN

Ons team staat klaar voor zowel dames als heren met een algemene of specifieke huidproblematiek die op zoek zijn naar behandelingen voor huidverbetering in Antwerpen.

Wij hebben jarenlange praktijkervaring in de beauty- en wellnessbranche en zijn hierdoor zeer goed op de hoogte van alle goede methodes en behandelingen om uw huid optimaal te verzorgen. Bovendien scholen wij regelmatig bij om u nog beter van dienst te kunnen zijn en gebruik te kunnen maken van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen op vlak van huidverzorging. Quasi voor elk type huidproblematiek kunnen wij een gepaste en persoonlijk afgestemde methode voorstellen die u goede resultaten oplevert.

AANBOD

Navigeer doorheen ons aanbod voor het behandelen van algemene of specifieke huidproblemen. Mochten er nog vragen zijn staan wij u graag te woord. U kan in dat geval contact opnemen via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.