Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Laser


SUCCESVOLLE LASER BEHANDELINGEN

Bij Relax - en lasertherapy kan u terecht voor verschillende behandelingen door middel van laser en IPL. Deze behandelingsmethodes zijn volstrekt pijnloos en worden snel en eenvoudig uitgevoerd. Bent u nog niet bekend met deze methodes, dan kan u gebruik maken van een gratis proefsessie laser in Antwerpen.

SUCCESVOLLE RESULTATEN

Beide methodes berusten op het gebruik van lichttherapie om het pigment in de huid of het haar te beïnvloeden. Er zijn weinig of geen risico's verbonden aan deze methodes en ze kunnen door nagenoeg iedereen goed verdragen worden. De resultaten zijn over het algemeen zeer succesvol, waarbij het uiteraard steeds kan gebeuren dat u wel één of meerdere vervolgbehandelingen nodig heeft om het resultaat van de behandeling te optimaliseren.

Tijdens een eerste consult bespreken wij samen met u de mogelijkheden en het verdere traject. Blijkt uw huid alsnog niet geschikt, dan kunnen wij opteren om een soortgelijke behandeling uit te voeren met behulp van elektrolyse.

In onderstaand menu kan u enkele mogelijkheden vinden van laserbehandeling en IPL-behandeling. Mochten er toch nog vragen zijn, kan u steeds contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.

HORMONALE PROBLEMEN (EXTREME HAARGROEI)

Bij hormonale problemen (extreme haargroei) wordt u doorverwezen voor een hormonale test. Deze test dient bij ons binnen gebracht te worden.

 

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.