Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

PRP


Een PRP behandeling of Platelet Rich Plasma kan je toepassen bij haartransplantaties of facelifts. Met als doel om haargroei en huidverjonging te stimuleren.  

Hoe werkt een PRP behandeling? 

PRP is eigenlijk gefilterd plasma uit je eigen bloed. Bij een PRP-behandeling nemen wij een kleine hoeveelheid bloed bij u af en laten we het centrifugeren. Daarna brengen we de geactiveerde bloedplaatjes in de huid. Dit plasma wordt in het te behandelen gebied geïnjecteerd en met microneedling in de huid aangebracht. Het plasma met hoge concentratie bloedplaatjes, spelen een belangrijke rol bij de regenererende processen in het lichaam.  

PRP en huidverjonging  

Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageen af, dus ontstaan er fijne lijntjes en dieper rimpels. De PRP-injectie wordt toegepast om de collageenaanmaak en gezonde weefselgroei in het lichaam te stimuleren. Gevolg? Een natuurlijk huidverbeteringsproces. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om elastine en collageen te produceren. 

De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling. Toch raden wij u 3 behandelingen aan.  

PRP en haartransplantatie  

PRP behandeling bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Door het positief effect op bloedcirculatie worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat. 

Heb je als man of vrouw last van haaruitval of wil je een mooiere huid? Dan is PRP dé techniek om je haargroei en huidverbetering te boosten! Bij Lasertherapy wordt deze behandeling uitgevoerd door een verpleegkundige.  

Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier op onze website. 

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.