Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Bodysculpt


Bodysculpting voor spieropbouw en verstevigen

Vetmassa verwijderen terwijl de spiermassa toeneemt

Liggend strakker worden een droom? Nu niet meer! Met Bodysculpting zeg je dag tegen vet en hallo tegen spieropbouw! Afvallen en strakker worden was nog nooit zo makkelijk!

De Bodysculpt werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie (dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis). Dankzij spiercontracties verminderen vetweefsels en neemt de spiermassa toe.

Het resultaat: Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen.

  • Gemiddeld 19% verdwijning van overtollig vet
  • 16% toename van spiermassa
  • De elektromagnetische straling zorgt voor 20.000 spiercontracties gedurende de 30 minuten behandeling. (te vergelijken met 20.000 sit-ups of 20.000 squats)!
  • De elektromagnetische energie van de Bodysculpt heeft dezelfde kracht & intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis!

Behandeling

De behandeling voelt als een intensieve work-out, waarna je spierpijn kunt hebben. Echt zichtbare resultaten zijn 4 weken na de laatste behandeling te verwachten. De behandeling wordt het vaakst toegepast op buik, billen, benen en armen.

Afhankelijk van het te behandelen gebied, lig je op je rug of op je buik. De handstukken worden met een elastische band op het lichaam geplaatst, waarna de elektromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied komt. De spieren gebruiken veel vet tijdens de opgewekte contracties waardoor vetcellen worden afgebroken.

Deskundig advies

Wanneer u overweegt om bij Lasertherapy in Antwerpen een behandeling te starten, bespreken wij samen met u wat de wensen en doelstellingen zijn en wat u van deze behandeling mag verwachten.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.