Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Couperose


COUPEROSE BEHANDELING MET RESULTAAT

Het team van Lasertherapy begeleidt klanten van allerhande etnische afkomst met succesvolle methodes voor het behandelen van couperose in Antwerpen. De huidaandoening couperose zorgt ervoor dat er op het gezicht (de wangen, de neus, het voorhoofd) rode plekken ontstaan omdat de bloedvaatjes in die zone verwijd of gesprongen zijn.

WERKWIJZE

Couperose is een huidaandoening die met behulp van de IPL behandeling volledig kan verdwijnen. Hiervoor zijn, uiteraard afhankelijk van de ernst en de oppervlakte van de aangetaste zone, verschillende behandelingen nodig. Wij bespreken samen met u de mogelijke resultaten en het traject wanneer u voor een geheel vrijblijvend consult bij ons langskomt.

ZORG EN NAZORG

Een behandeling voor couperose bij Lasertherapy in Antwerpen is een nagenoeg pijnloze methode. U kan een gevoel van warmte ervaren door het gebruik van het IPL-toestel, maar de behandeling zelf is volkomen veilig en zonder risico.

De eerste momenten na de behandeling kan de huid rood verkleuren, maar dit trekt vrij snel weer weg. U zal de effecten van een behandeling met IPL reeds na enkele weken opmerken en de verzorging die uw huid nodig heeft in deze periode is beperkt tot het absolute minimum. Zo geniet u snel en volop van deze doeltreffende methode.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.