Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Definitieve ontharing witte en grijze haartjes met elektrolyse


DEFINITIEVE ELEKTROLYSE ONTHARING VAN WITTE EN GRIJZE HAARTJES

Lasertherapy in Antwerpen maakt in het kader van definitieve ontharing ook gebruik van elektrolyse. De techniek van elektrolyse ontharing wordt ook wel de blendmethode genoemd en is met name geschikt voor mensen die zeer lichte of witte of grijze haartjes hebben. Omwille van deze reden zijn technieken als laserontharing of IPL minder geschikt en wordt er specifiek gekozen voor elektrolyse, met een goed en tevreden resultaat tot gevolg.

WERKWIJZE

De techniek van elektrolyse ontharing is een relatief nieuwe techniek waarbij onder invloed van stroom de haartjes op het huidoppervlak bewerkt worden zodat deze afsterven. Heel concreet wordt er een zeer fijn naaldje in het haarzakje ingebracht: vervolgens krijgt het haarzakje een kleine stroomstoot (die hooguit een licht gevoel van prikkeling teweeg brengt) waardoor het haarzakje vernietigd wordt.

GRATIS GESPREK EN TEST

Wanneer u kiest voor een elektrolyse ontharing in Antwerpen, nodigen wij u, net zoals bij andere definitieve ontharingsmethoden, steeds uit voor een kennismakingsgesprek en een proefsessie. Wij bekijken op dat moment samen met u welke de meest geschikte behandeling zou zijn voor definitieve ontharing. Daarnaast voeren wij een kleine test uit om te zien of uw huid niet overmatig reageert op de stroomstootjes van het toestel.

Net zoals bij andere methoden voor definitieve ontharing, zijn er aan elektrolyse ontharing weinig tot geen risico's verbonden. U zal bovendien snel resultaat opmerken, maar u dient er wel rekening mee te houden dat het uitvoeren van deze ontharingsmethode iets meer tijd in beslag neemt omdat elk haarzakje afzonderlijk bewerkt dient te worden.

VERGOEDING ONTHARING DOOR ZIEKTEKOSTENVERZEKERING

Wanneer er bij u sprake is van ernstige overbeharing in het gezicht en de behandelingen plaatsvinden op medische indicatie van uw endocrinoloog, worden de kosten voor het vaak (deels) vergoed. Informeer van tevoren wel voor de zekerheid bij uw ziektekostenverzekeraar naar de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.