Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Fractional Laser


De Fractional laser voor een huidverjongend resultaat

Heeft u oppervlakkige of diepe rimpels, acnelittekens of wilt u in het algemeen een egale huid met een frisse uitstraling? Dan is fractional laserbehandeling iets voor jou!

De Fractional laserbehandeling is de beste behandeling voor acne littekens, pigmentvlekken, striemen en huidverbetering. Deze methode stimuleert huidverjonging en anti-aging zonder injectables.

De behandeling

Bij de fractional laser wordt er aan de hand met een gefractioneerde (schaaf) laser het licht naar de huid geleid. Deze lichtstralen worden door het vocht in de huid geabsorbeerd en veroorzaken daar een reactiewarmte. Door de snelle toename in temperatuur verdampt een deel van de bovenste laag van het huidweefsel. Hierdoor ontstaan er haarfijne gangen in vorm van rasters.

Op de plaatsen waar de verouderde huid is weggenomen ontstaan nieuwe elastische huidcellen en wordt de collageen aanmaak gestimuleerd, die gaan zorgen voor een frisse uitstraling. De behandeling zelf voelt als kleine prikjes, maar wordt over het algemeen niet als heel pijnlijk ervaren. Gedurende de behandeling wordt de huid steeds warmer. Dit wordt vaak als onprettig ervaren. Voor mensen met een lage pijngrens, kan er voor de behandeling een verdovende crème aangebracht worden, deze crème moet ongeveer 30 minuten intrekken (hiervoor vragen we €5 extra).

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

We raden aan om fractional laser behandeling 3 à 4 keer te herhalen met ongeveer 4-6 weken ertussen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier op onze website.

 

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.