Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Hifu


HIFU

De facelift zonder snijden

Wanneer je lichaam collageen verliest zorgt dit ervoor dat verouderingstekenen zichtbaar worden op de huid. Tekenen hiervan zijn een slappe huid, rimpels en wallen.

HIFU (High Intensity Focus Ultrasound) staat ook wel bekend als een “niet-chirurgische facelift” of anti-aging behandeling en werkt zeer effectief als nieuwe techniek voor het verstrakken van je gelaat.

Aan de hand van sterke geluidsgolven wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Hierbij wordt het onderhuidse weefsel (de dermis) behandeld zonder beschadiging van zenuwen, bloedvaten of spieren.

De grootste voordelen van de behandeling zijn dat het vrijwel pijnloos is, zeer effectief is doordat het tot diep in de huid werkt en er geen sprake is van een chirurgische ingreep.

Behandeling

Hifu is geschikt voor iedereen tussen 30-60 jaar. Resultaten zijn al zichtbaar na 1 behandeling, maar het blijvend effect zal gemiddeld tussen 3- 6 maanden duidelijk zijn. De behandeling is zeer effectief, zo kunnen de resultaten van slechts 1 behandeling 2 tot 3 jaar zichtbaar blijven!

Er kan sprake zijn van lichte zwelling of roodheid na de behandeling. Dit zou ten hoogste 1 tot 2 dagen kunnen duren. Wanneer de behandelde zone op de tweede dag een beetje schilfert, betekent dit dat de huid opwarmt en krimpt. Dit is normaal en verdwijnt snel. Minerale make-up kan al na 15 minuten gedragen worden.

Hieronder geven wij enkele resultaten die met de behandeling gerealiseerd kunnen worden:

 • Verminderen van acne
 • Grove poriën strakker maken
 • Verwijderen van rimpels: op voorhoofd, nek, oogcontour, nasolabiale plooien (neus-lippen plooien), rimpels rond de mond
 • Liften van dubbele kin, wangen
 • V-vorm van het gezicht herstellen
 • Verstrakken van buik, armen en benen
 • Liftend effect op het volledige gelaat

Wil je weten of bijvoorbeeld HIFU een geschikte behandeling is voor jou? Neem dan zeker contact met ons op. En bovendien geven onze specialisten het juiste advies.

Deskundig advies

Wanneer u overweegt om bij Lasertherapy in Antwerpen een behandeling te starten, bekijken wij samen met u in welke conditie je huid is en gaan we na welke mooie resultaten u van deze behandeling mag verwachten.

Om te zorgen voor optimale resultaten raden wij onze klanten het volgende aan:

 • Collageen supplement gebruiken. Het liefst minimaal 1 maand voor de behandeling tot 6 maanden na de behandeling.
 • Het gezicht niet afkoelen in de eerste 4 uur na de behandeling.
 • Gezicht niet spoelen met warm water de eerste dag na de behandeling.
 • Geen sauna en massage gedurende 2 weken.
 • Gebruik gedurende tenminste één week een vochtinbrengend masker.
 • Gedurende 1 maand geen pikante voeding eten.
 • Gebruik enkel minerale make up gedurende 1 week na de behandeling.

Lady Lift 

Veel vrouwen hebben last van vaginale laxiteit. Uw vagina kan verslappen door bevalling, verouderingsproces of hormonale schommelingen (zoals menopauze). Sommige vrouwen ervaren hierdoor een minder fijn seksleven dan voorheen, anderen hebben last van ongewild urineverlies, droogheid of terugkerende infecties. Heeft u ook last van soortgelijke klachten? Dan bent u bij Lasertherapy aan het juiste adres!

De lady lift, ook wel de vaginale verstrakking genoemd, is een veilige en innovatieve methode zonder een chirurgische ingreep. De lady lift wordt bij Lasertherapy uitgevoerd met behulp van de HIFU-behandeling.

HIFU versterkt en herbouwd pijnloos het collageen in de vaginawand, verbetert de gevoeligheid van de vaginale receptoren en zorgt ervoor dat het vagina weefsel zich samentrekt, waardoor de vagina strakker wordt zonder dat je onder het mes moet. Na deze behandeling kan men direct verder met hun dagelijkse activiteiten. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 á 4 sessies aangeraden.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.