Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Hydrafacial Jet


Voor een stralende huid kunt u kiezen voor een Hydrafacial Jet behandeling. Bij Lasertherapy in Antwerpen raden wij onze klanten altijd de beste en meest effectieve behandelingen aan. Met een Hydrafacial Jett behandeling wordt uw huid effectief gereinigd en gehydrateerd zonder een oncomfortabel gevoel. U ziet meteen zichtbare resultaten zoals vermindering van acné, lijntjes of pigmentvlekken.

Werkwijze

In tegenstelling tot sommige andere behandeling is een Facial Hydra Jet behandeling mild en geeft meteen een zichtbaar resultaat zonder wachttermijnen.

De Facial Hydra Jet behandeling bestaat uit 3 stappen:

  • Reiniging en peeling
  • Optimale hydratatie en wegzuigen van onzuiverheden
  • Sluiting van de poriën met aanbrengen van vitamines en antioxidanten

Deskundig advies

Als u overweegt om een Facial Hydra Jetbehandeling uit te laten voeren door Lasertherapy in Antwerpen nodigen wij u eerst uit om de mogelijkheden te bespreken en uw verwachtingen af te toetsen. Wij zullen de opties met u bespreken en u voorzien van advies zodat we samen de meest effectieve en optimale oplossing voor uw huid kiezen.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.