Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Laserontharing (lightsheer)


Bij Lasertherapy in Antwerpen maken we voor de behandelingen van definitieve laserontharing gebruik van de Lightsheer- en Robijnlaser. Dit is een laserapparaat dat via zeer intens laserlicht de haarzakjes in de huid vernietigd. Wanneer deze haarzakjes vernietigd zijn kunnen er geen nieuwe haartjes in groeien en heeft u bijgevolg geen last meer van vervelende haartjes, ingegroeide haartjes of ontstoken haarzakjes.

WERKWIJZE

Het licht van een laserapparaat zoals de Lightsheer- en Robijnlaser werkt in op het haarpigment. Het pigment dat van nature aanwezig is in het haar, absorbeert licht erg goed. Niet elk haartje bevat echter evenveel pigment: omdat de groeifase van haartje tot haartje verschilt, worden er over het algemeen verschillende behandelingen toegepast vooraleer het effect van deze definitieve ontharingsmethode optimaal is.

Deze definitieve ontharingsmethode is voor nagenoeg iedereen mogelijk: quasi alle lichaamsdelen en haartinten komen in aanmerking voor een behandeling met laser. Ons team van Lasertherapy heeft bovendien veel ervaring in diverse behandelingsmethoden met klanten met uiteenlopende etnische uiterlijkheden. Enkel indien uw huid echt niet geschikt blijkt, zullen wij opteren voor een andere behandelingsmethode, zoals bijvoorbeeld elektrolyse.

GRATIS CONSULT EN TESTSESSIE

Alvorens u een laserontharing in Antwerpen start, nodigen wij u uit voor een eerste gratis sessie waarbij wij ook een kleine test doen om te kunnen verifiëren of uw huid goed reageert op de behandeling. Aan deze methode van definitieve ontharing zijn echter weinig of geen risico's verbonden.

Indien blijkt dat uw huid niet overgevoelig reageert op het licht van het laserapparaat, starten wij de behandeling. Gemiddeld bedraagt het traject een 6 tot 10-tal behandelingen, waarbij u van meet af aan zult kunnen waarnemen dat er een vermindering in haargroei is. Uiteraard bent u vrij om te kiezen hoeveel behandelingen u graag wenst.

Reeds na de eerste behandelingen - die afhankelijk van de grootte van het te behandelen huidoppervlak tussen de 5 minuten en het uur duren - zal u een vermindering van de haargroei opmerken. We raden echter vier tot acht behandelingen aan voor een definitieve ontharing. Bent u al na één behandeling tevreden? Geen probleem! U kiest altijd zelf hoeveel behandelingen u wil. Voor onze laserbehandelingen raden wij een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aan na de eerste sessie voor het beste resultaat!

VERGOEDING ONTHARING DOOR ZIEKTEKOSTENVERZEKERING

Wanneer er bij u sprake is van ernstige overbeharing in het gezicht en de behandelingen plaatsvinden op medische indicatie van uw endocrinoloog, worden de kosten voor het vaak (deels) vergoed. Informeer van tevoren wel voor de zekerheid bij uw ziektekostenverzekeraar naar de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.