Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Led light - Lichttherapie


SUCCESVOLLE RESULTATEN

De laatste nieuwe trend om tot een volledige heling van je huid te komen is LED light of ook wel lichttherapie genoemd. Dankzij de verschillende lichtfrequenties die door dit toestel gebruikt worden, kunnen we tot verschillende dieptes komen. Op die manier kunnen we dus ook verschillende huidproblemen behandelen en de toegepaste behandelingen versterken.

Deze revolutionaire techniek wordt al jaren in de medische wereld toegepast. De technologie maakt gebruik van alle golflengtes in het lichtspectrum en is 100% veilig. Het stimuleert de cellen om te regenereren, verbetert de bloedsomloop en verhoogt de collageenproductie en zorgt voor diepere opname bij gebdruik van producten. Kortom, deze techniek heeft zich heel snel bewezen als een van de meest effectieve niet-invasieve methode om de huid te helpen verjongen en herstellen. Elke kleur in het spectrum pakt de behandeling of heling op een ander niveau aan. 

De Led light toepassing kan je als supplement kiezen voor bij één van je behandelingen en kost slechts €25.  

Mochten er toch nog vragen zijn, kan u steeds contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.