Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Lipo Cavitatie


SNEL EN EENVOUDIG VERWIJDEREN VAN VET LIPO CAVITATIE

Bij Lasertherapy in Antwerpen kan u makkelijk en snel terecht voor lipo cavitatie. Hiervoor maken wij gebruik van de behandeling met cavitatie. Dit is een nieuwe methode voor vetwijdering waarbij er gebruik gemaakt wordt van geluidsgolven. Een (chirurgische) ingreep is dus niet nodig, want deze uiterst veilige en comfortabele behandeling vereist geen incisie in de huid.

BEHANDELING

Het verwijderen van vet in Antwerpen met behulp van cavitatie vindt plaats doordat de geluidsgolven die het toestel opwekt, de wand van de vetcel verzwakken. Hierdoor komt het vet vrij, waarna het op een natuurlijke manier door het menselijke lichaam afgevoerd wordt. Een zeer belangrijke richtlijn is om na een behandeling  cavitatie behandeling voldoende water te drinken, zo worden de afvalstoffen (vet) af gebroken.

Deze techniek kan bij zowel vrouwen als mannen en op nagenoeg elk lichaamsdeel toegepast worden. De techniek wordt echter het meest lokaal gebruikt voor kleine zones zoals:

  • buik
  • billen
  • lovehandles

WERKWIJZE

Een behandeling met cavitatie is afhankelijk van de zone en de ernst van het probleem. Over het algemeen adviseren wij een reeks van 4 tot 8 behandelingen van een 30-tal minuten, waarbij u al na de eerste behandeling resultaat ziet.

Aangevuld met een aangepaste eet- en leefstijl, behaalt of behoudt u deze resultaten nog beter:

  • rook niet
  • beperk stress
  • rust voldoende
  • beperk ongezonde voeding
  • beperk (overmatige) blootstelling aan zonlicht
  • drink voldoende water
Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.