Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Ontharing met IPL


Krijg een gladde en haarvrije huid

Hoe werkt IPL-ontharing?

Naast de klassieke methode van laserontharing is er ook de methode van IPL ontharing. IPL staat voor Intense Pulsed Light. In tegenstelling tot de andere methode wordt bij de IPL-behandeling het haarzakje op een zeer specifieke manier bestraald, waardoor er warmte in het haarzakje ontstaat. Deze warmte beschadigt het haarzakje, zodat er geen haartje meer kan groeien.

We plaatsen het IPL-apparaat op het huidoppervlak, waarbij er korte, opeenvolgende lichtflitsen gegenereerd worden. Waar de laserstraal bij de klassieke laserontharing tot een dieper huidniveau kan gaan, brengt de IPL-methode dan weer soelaas om grotere huidoppervlakken in een mum van tijd te behandelen.

Ontharen doormiddel van een IPL-behandeling is het meest effectief wanneer de haren veel pigment bevatten. Behandeling van blonde, rode of grijze haren is niet effectief vanwege het gebrek aan pigment in deze haren, hiervoor raden we laserontharing met elektrolyse aan. De IPL-ontharing werkt het beste op een blanke huid met donkere haren. Ontharen van een donkere huid kan het beste met een definitieve laserontharing.

Voor een optimaal resultaat raden wij minimuum 6 behandelingen aan. 

Gratis intakegesprek

Wanneer u kiest voor een IPL-behandeling in Antwerpen, nodigen wij u steeds uit voor een intakegesprek. Op die manier kunnen wij nagaan welk voo u de meest  geschikte behandeling zou zijn voor definitieve ontharing.

Net zoals bij andere methoden voor laserontharing, zijn er aan IPL-behandeling weinig tot geen risico's verbonden. U zal bovendien snel resultaat opmerken. 

Vergoeding ontharing door ziektekostenverzekering

De overmatige haargroei in het gezicht wordt veelal voor een deels vergoed als u een aanvullende zorgverzekering heeft. U kunt dit navragen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.