Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Permanente make up


MOOIE PERMANENTE MAKE-UP

In het kader van gelaatsverzorging biedt het team van Lasertherapy ook permanente make-up in Antwerpen aan. Daarnaast zijn er tal van andere esthetische- en wellnessbehandelingen mogelijk die elk een absolute meerwaarde kunnen betekenen om uw uiterlijk een boost te geven.

METHODE

Het aanbrengen van mooie permanente make-up is een moderne en geavanceerde methode waarbij met een dunne naald kleurpigment in de huid wordt gebracht. Deze behandeling is vergelijkbaar met het aanbrengen van een tatoeage: u heeft gedurende vele jaren plezier van de resultaten.

Bij permanente make-up wordt er echter gewerkt met een ander soort kleurstof en met andere apparatuur. Beiden zorgen er bovendien voor dat natuurlijke lijnen hersteld of geaccentueerd worden, daar waar een tatoeage een volledig nieuwe afbeelding op de huid betreft.

WERKWIJZE

Zowel vrouwen als mannen kunnen in ons schoonheidssalon in Antwerpen terecht voor het aanbrengen van permanente make-up. Deze techniek garandeert gedurende meerdere jaren een mooi resultaat, dat evenwel na verloop van tijd kan vervagen.

Vooraleer we overgaan tot het aanbrengen van permanente make-up, worden alle mogelijkheden en het verloop van de behandeling(en) nauwkeurig overlopen. Aangezien dit een vrij definitieve vorm van make-up betreft, is het aangewezen niet over één nacht ijs te gaan. Concreet overlopen wij tijdens deze eerste vrijblijvende consultatie de vorm en kleur, maar adviseren wij u ook over de invloed van bepaalde medicatie op de behandeling.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.