Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Stoppen met roken


STOPPEN MET ROKEN DOOR EEN LASER

Indien u graag wil stoppen met roken, dan is de lasertherapie van Lasertherapy 'Stoppen met Roken' in Antwerpen een absolute aanrader. Bij het uitvoeren van deze behandeling maken wij gebruik van een diodelaser: een lasertechniek die volkomen pijnloos is en een aangename behandeling garandeert.

WERKWIJZE

Bij de behandeling met een diodelaser worden verschillende drukpunten in het lichaam bewerkt zodat er een lichamelijke en geestelijke balans ontstaat:

  • de wilskracht in het menselijke lichaam wordt gestimuleerd
  • de verslaving in het menselijke lichaam wordt gekalmeerd

NAZORG

De lasertherapie met de diodelaser stimuleert niet enkel de wilskracht in het menselijke lichaam, maar ook de aanmaak van een natuurlijk morfine: endorfine. Deze endorfines zorgen er in het menselijke lichaam voor dat zowel de drang naar nicotine als de drang naar een sigaret zullen afnemen.

Een behandeling met de diodelaser in Antwerpen is bovendien éénmalig en heeft niet enkel een balancerend effect op het menselijke lichaam. Deze methode om te stoppen met roken reduceert ook de ontwenningsverschijnselen tot een minimum, zodat het resultaat en de slaagkans van deze therapie behoorlijk hoog zijn. Mocht u toch nog moeilijke momenten ervaren na de eerste behandeling, bieden wij u steeds de mogelijkheid tot nabehandeling aan. Hiervoor kan u contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.