Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Verwijderen steel wratjes


SUCCESVOL STEELWRATJES VERWIJDEREN

Bij Lasertherapy in Antwerpen kan u terecht voor het verwijderen van steelwratjes. Wij hebben jarenlange ervaring in het behandelen van verschillende huidproblemen. Wanneer u last heeft van kleine of grote wratjes die uw uiterlijk verstoren of waar u andere ongemakken door ervaart, kan u bij ons terecht.  Een snelle en vakkundige behandeling wratjes verwijderen verlost u binnen de kortste keren van het probleem.

WERKWIJZE

Steelwratjes verwijderen in Antwerpen neemt slechts 30 minuten in beslag. Het wratje heeft bovendien maar 1 behandeling nodig en na deze behandeling droogt het wratje uit en valt het af. Binnen de 3 dagen na de behandeling zal u merken dat er geen wratje meer aanwezig is!

Vooraleer wij de behandeling starten informeren wij u uiteraard eerst over onze werkwijze en het verloop van de behandeling.

ZORG EN NAZORG

Het verwijderen van wratjes is een volkomen veilige behandeling waar geen risico's aan verbonden zijn. Er is ook geen sprake van littekens: u kan dus zonder probleem gebruik maken van deze methode indien u wratjes heeft in het gelaat, de hals of op andere zichtbare plaatsen.

Bovendien ervaart u zowel tijdens als na de behandeling quasi geen nadelen of vervelende effecten. Hierdoor is de nazorg voor het laten herstellen van de huid ook beperkt tot een absoluut minimum.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.