Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Verwijderen tatoeages


TATOEVERWIJDERING ZONDER LITTEKENS

U kan bij Lasertherapy in Antwerpen ook terecht voor tatoeverwijdering. Voor het verwijderen van kleine en grote tatoeages maken wij gebruik van de yag laser, die voor bijna elk soort tatoeage voortreffelijke resultaten levert.

HET SUCCES VAN DE BEHANDELING KAN ECHTER AFHANGEN VAN VOLGENDE FACTOREN

  • Het type tatoeage en de hoeveelheid inkt die er gebruikt werd bij het zetten van de tatoeage
  • De kleur van de tatoeage (eenvoudig of 1 kleur, veelzijdig of meerdere kleuren)
  • De locatie van de tatoeage (gevoeligheid van de zone, is de zone makkelijk te bereiken)
  • Tijdens een gratis consultatie adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden en het te verwachten traject om uw tatoeage zo goed mogelijk te kunnen verwijderen.

WERKWIJZE

Voor het verwijderen van tatoeages wordt een speciaal laserapparaat gebruikt dat een intense lichtstraal uitzendt. Deze lichtstraal wordt geabsorbeerd door de inktdeeltjes van de tatoeage, die op hun beurt uit elkaar vallen en via de natuurlijke weg in het lichaam afgevoerd worden. Voor het meest optimale resultaat worden meerdere sessies aangeraden: de tatoeage zal immers gefaseerd vervagen tot ze uiteindelijk volledig verdwenen is. Naast de quasi pijnloze behandeling, is een bijkomend pluspunt van deze methode dat de opperhuid niet beschadigd of verbrand wordt: er is bijgevolg een minimale kans op littekenvorming of andere complicaties.

Tussen opeenvolgende behandelingen tatoeverwijdering in Antwerpen raden wij aan een periode van 6 tot 8 weken te respecteren zodat de huid alle tijd krijgt om te herstellen na de laserbehandeling.

NAZORG

Hieronder lees je enkele puntjes, wat je zelf kunt doen om genezing te versnellen en te bevorderen:

  • De eerste week na behandeling 3 maal per dag flammazine of flamigel aanbrengen.
  • De zone droog houden gedurende de eerste 3 dagen.
  • De eerste 2 maanden zon vermijden, ook zonnebank.
  • De korstjes niet afkrabben, indien jeuk vaseline aanbrengen zo vaak als nodig.
  • Wanneer korstjes zijn verdwenen, een hydraterende crème aanbrengen om de zone goed te bevochtigen.

Je krijgt na de behandeling een uitgebreide lijst met de nazorginstructies. U mag ons uiteraard altijd contacteren voor verdere inlichtingen en raadgevingen. 

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.