Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Collagen Elixir


Collagen Elixir

Collageen vormt de basisstructuur van onze huid. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar naarmate we ouder worden neemt de productie ervan af. Verschillende collageenvezels verbinden zich met elkaar en geven de huid stevigheid.

Onderzoek heeft aangetoond dat Collagen Elixir gunstig kan zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Collagen Exilir is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

Collagen Elixir is een drinkbare flesje tonic die collageen van de beste kwaliteit bevat, aangevuld met onder ander vitamine C, zink en biotine. Wat zijn de voordelen van Collagen Elixir?

👉 Stimuleert snelle haar- en nagelgroei

👉 Verbetert de hydratatie van de huid

👉 Vermindert de rimpels en fijne lijntjes

Ontdek je glans en zeg hallo tegen een gezonde, gehydrateerde huid met Collagen Elixir. Wil je een bestelling plaatsen? Scan de QR codes hieronder!

Collagen Elixir QR code bestellen

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.