Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Medical Therapy


Naarmate we ouder worden, bevat onze huid minder collageen en worden elastinevezels losser. Deze factoren versnellen ons verouderingsproces. Cosmetische geneeskunde biedt u de mogelijkheid om het gezicht een jeugdiger uitstraling te geven. Lasertherapy biedt u meerdere behandelingen zonder operatie aan die bijdragen aan huidverjonging en huidverbetering, en hiervoor zijn we sinds 1 mei 2022 een samenwerking aangegaan met medisch cosmetisch arts dr. Chris Cambré. 

Samenwerking met cosmedische arts 

Bent u op zoek naar een cosmedische arts die medische behandelingen uitvoert zoals botox en fillers? 

medisch cosmetisch arts

Dr. Cambré studeerde af als arts aan de Universiteit Antwerpen. Dr Cambré is gespecialiseerd in regeneratieve geneeskunde, momenteel werkt hij als een esthetische arts bij Anovo Clinic.

Dr. Cambré zal elke woensdag en vrijdag medische behandelingen (BTX, Fillers, PDO draadjes, skinboosters, radiesse etc.) aanbieden bij ons in de salon.

Hoe een afspraak maken?

Tijdens het intakegesprek worden uw wensen besproken, kijkt Dr. Cambré nauwkeurig naar uw gelaat en geeft hij een eerlijk en deskundig advies. U wordt daarbij uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn, het te verwachten resultaat en de eventuele risico’s. Het belangrijkste is dat u een goed en vertrouwd gevoel naar buiten stapt.

Om een afspraak in te plannen kunt u bellen naar 03 448 48 46

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.