Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Beauty Event


Lasertherapy

Beauty Event

Op zaterdag 21 januari, nodigen wij iedereen uit om deel te nemen aan onze Beauty Event, waarbij schoonheid en de huid centraal zullen staan.  De Beauty Event zal starten om 13 uur en is volledig GRATIS.

Wat kan je verwachten op het Beauty Event?

  • Presentatie van merken zoals Collagen Elixir, etc. en professioneel uitleg over huidverbetering
  • Gratis mini-Hydrafacial behandeling
  • 30% Korting op producten en behandelingen
  • Giveaway voor gratis hydrafacial, oxygen, sessie laserontharing oksels, sportmassage, zweedse massage en bodysculpt behandeling onder alle gasten
  • DJ-performance en mocktailbar

Wil jij er ook bij zijn? De inschrijvingen zijn vandaag van start gegaan dus wees er zeker snel bij! Je kan je inschrijven door al je gegevens (naam + e-mail + telefoon) per e-mail door te sturen naar info@lasertherapy.com zodat wij je inschrijving in orde kunnen brengen. 

Heb je verder nog vragen? Contacteer ons gerust!

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.