Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Cavitatie voor afvallen en tegen cellulitis


Lasertherapy

Cavitatie voor afvallen en tegen cellulitis

Cellulitis en vetophoping worden veroorzaakt door verdikking van onderhuidse cellen.  Cavitatie is een behandeling zonder een (chirurgische) ingreep waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven om deze cellen af te zwakken en uiteindelijk te verwijderen.

Hoe werkt een cavitatie behandeling precies?

De geluidsgolven die middels een toestel worden opgewekt, zorgen dat de wanden van de vetcellen verzwakken. Hierdoor komt het vet vrij en kan op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Dit zorgt voor een gladde huidstructuur als resultaat.

Doordat het lichaam geen grote hoeveelheden in één keer kan afbreken, is het beter om iedere zone apart te behandelen. De behandeling kan op elk lichaamsdeel toegepast worden en is uitermate geschikt voor probleemzones zoals buik, billen en lovehandles.

Kan ik dunner worden met cavitatie?

Jazeker! Dankzij de geluidsgolven kunt u afslanken bij het behandelde gebied en het zorgt er tegelijkertijd voor dat de huid strakker en gladder wordt.

Is cavitatie een geschikte behandeling tegen cellulitis?

Cavitatie is een geschikte methode voor mensen die last hebben van cellulitis. Een behandeling met cavitatie is afhankelijk van de zone en de ernst van het probleem. Over het algemeen adviseren wij een reeks van 4 tot 8 behandelingen van een 30-tal minuten, waarbij u al na de eerste behandeling resultaat ziet.

Wat cavitatie zo interessant maakt is dat het een pijnloze en gemakkelijke behandeling is zonder (chirurgische) ingreep. Contacteer ons voor meer informatie of voor een afspraak.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.