Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

De eerste stap naar gehydrateerde huid met Hydra Jet facial


Lasertherapy

De eerste stap naar gehydrateerde huid met Hydra Jet facial

Er zijn zoveel nieuwe beauty behandelingen tegenwoordig, het is soms moeilijk om zelf uit te zoeken welke iets voor jou zijn. Door de blootstelling aan de zon, vraag vraagt onze huid extra aandacht in de zomer! Laat ons je hierin begeleiden!

Het is belangrijk met je huidverzorging in de zomer meer op hydratatie te focussen. Een eerste goede stap naar een gehydrateerde huid is een Hydra Jet facial behandeling. 

Hydra Jet facial is een combinatie van hydradermabrasie en fruitzuurpeeling, waarbij de huid eerst intens gereinigd en vrijgemaakt wordt van alle onzuiverheden en achteraf gevoed wordt met anti oxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een musthave in de zomer! Het is het beste ingrediënt om vochtverlies tegen te gaan. Hyaluronzuur in je huidverzorging in de zomer zorgt voor een goede barrière en voor voldoende hydratatie. 

3 stappen voor de beste huid van je leven!

  • Reiniging en peeling
  • Optimale hydratatie en wegzuigen van onzuiverheden
  • Sluiting van de poriën met aanbrengen van vitamines en antioxidanten

Hydra Jet Facial is geschikt voor alle huidtypes en richt zich op alle huidproblemen:

  • fijne lijntjes + rimpels
  • grove poriën
  • zwarte puntjes
  • elasticiteit + stevigheid
  • acné en onzuiverheden
  • huidtextuur
  • pigmentatie

De Hydra Jet facial behandeling is volledig pijnloos. Na de behandeling kan de persoon gewoon verder met zijn normale activiteiten. Ook kan je na de behandeling onmiddellijk make-up aanbrengen. Al betwijfelen we of de behoefte aan make-up nog aanwezig zal zijn want al na één behandeling is de huid zichtbaar verbeterd met een egale en mooie glans.

De Hydra Jet Facial behandeling is ook al jaren populair bij wereldsterren zoals als Beyoncé, Charlize Theron en Kate Winslet passen de behandeling regelmatig toe, net voor een belangrijk event bijvoorbeeld.

Ben jij ook klaar voor een gehydrateerde huid tijdens de zomer? Boek nu je Hydra Jet Facial behandeling en ontdek het geheim van een mooie, gladde en stralende huid!

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.