Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

De herstellende kracht van licht is prachtig te combineren!


Lasertherapy

De herstellende kracht van licht is prachtig te combineren!

Wist je dat lichttherapie het resultaat van jouw gelaatsbehandeling verhoogt tot 40%? Lichttherapie is een behandeling met ultraviolet licht. Mensen met verschillende huidaandoeningen, zoals rimpels, vlekken, acnes, etc., kunnen hier baat bij hebben.

Veel mensen met huidaandoeningen merken een duidelijke verbetering van hun huid onder invloed van zonlicht. Zo komen velen na een zonnige vakantie met een ‘gave’ huid terug. Met lichtterapie wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd en regenereert de huid volledig. Bovendien is deze behandeling ook geschikt voor alle huidtypen.

Ja inderdaad, lichttherapie verhoogt het resultaat van jouw gelaatsbehandeling tot 40%. Dus kunnen kunnen het met een bestaande behandeling combineren of als intensieve kuur om huidverbetering te krijgen door LED lichttherapie. Lichttherapie werkt bijvoorbeeld zeer goed in combinatie met een Hydrafacia Jet behandeling. Door de combinatie met LED therapie verbetert en verlengt de doeltreffendheid van de uitgevoerde behandelingen.

Maak nu een afspraak en geef een boost aan je huidtextuur door het te verfijnen en geniet van een verjongende werking.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.