Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

De juiste schoonheidssalon kiezen voor laserontharing


Lasertherapy

De juiste schoonheidssalon kiezen voor laserontharing

Na jaren verwijderen van ongewenste haartjes met technieken zoals scheren, epileren en harsen ben jij waarschijnlijk ook op zoek naar een permanente oplossing.  

 

Laserontharing kan je tijd besparen en de frustratie van steeds maar terugkomende haartjes oplossenWat betreft het kiezen van de juiste salon, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Lees verder en ontdek onze tips!  

 

Wie zijn de specialisten 

Je wilt er zeker van zijn dat de specialist goed opgeleid, 100% zelfverzekerd en professioneel isWanneer je een schoonheidssalon uitkiest, is het menselijke contact ook erg belangrijk. Je wilt natuurlijk je specialist vertrouwen en waarschijnlijk behandeld worden door dezelfde persoon die je huidtype weet en je naam kent. 

 

Type lasers die ze gebruiken 

De technologie rondom laserontharing verandert continue om de beste resultaten en veiligheid te kunnen garanderen. Het is belangrijk om na te gaan welke apparatuur de schoonheidssalon gebruikt voor de procedure. Betere apparatuur betekent uiteraard betere resultaten. 

 

Online reviews over je schoonheidsspecialiste 

Ga op zoek naar beoordelingen op verschillende platforms zoals de bedrijfswebsite, sociale media en kijk eens naar de Google-reviews! 

Hierdoor kan je meestal lezen over de ervaringen van andere klanten en een juiste keuze maken. 

 

Lasertherapy biedt de beste service en technologie 

Lasertherapy heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van laserontharing en biedt een dienstverlening van hoge kwaliteit aan. 

 

Wij gebruiken de Lightsheer- en Robijnlaser. Dit is een laserapparaat dat via zeer intens laserlicht de haarzakjes in de huid vernietigd. Wanneer deze haarzakjes vernietigd zijn kunnen er geen nieuwe haartjes in groeien en heeft u bijgevolg geen last meer van vervelende haartjes, ingegroeide haartjes of ontstoken haarzakjes. 

 

Met deze innovatieve en geavanceerde technologie en onze team van specialisten, zorgen wij voor de beste resultaten! Maak dus snel een afspraak voor blijvend resultaat 

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.