Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Dit is wat groene thee en aloë vera kunnen doen voor je huid...


Lasertherapy

Dit is wat groene thee en aloë vera kunnen doen voor je huid...

Hoewel er nog veel onderzoek moet worden gedaan naar organisch botanische huidverzorgingsingrediënten, zijn er twee die in het verleden zijn gebruikt, waarvan is vastgesteld dat ze positieve zichtbare effecten hebben op het uiterlijk van de huid: groene thee en aloë vera. Deze krachtige ingrediënten tonen anti-aging en hydraterende kwaliteiten en zijn zelfs beter in hun biologische vorm.

De Supreme Veelzijdigheid van Aloë Vera...

Aloë helpt de huid jeugdig veerkrachtig te blijven en er is aangetoond dat het de huid helpt door het ondersteunen van collageen. Collageen is een eiwit (het meest voorkomende in het lichaam) dat in de huid wordt aangetroffen en dat verantwoordelijk is voor het soepel en glad houden van de huid. Het regelmatig aanbrengen van aloë vera op de huid kan het vochtgehalte mogelijk verbeteren om fijne lijntjes en rimpels glad te strijken.

Aloë kan helpen bij het ondersteunen van collageen en elastine. Een elastische huid heeft een groot vermogen om terug te stuiteren en ziet er minder snel gerimpeld uit. Aloë heeft ook een hydraterend effect op de huidcellen, waardoor ze zich kunnen binden. Dit maakt de huid zachter en verlicht de hydraterende effecten van aloë. Net als bij groene thee is ook bij aloë vera aangetoond dat het zeer effectief is bij het kalmeren van een gevoelige huid.

Introduceer crèmes met organische aloë in je huidverzorgingsroutine. Bij regelmatig gebruik, zal het zorgen voor een gladde, soepele huid door de vochtbalans van je huid in stand te houden en hiermee een zichtbaar levendig uiterlijk bevorderen.

 

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.