Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Geef je huid een extra boost met een gezichtsmasker


Lasertherapy

Geef je huid een extra boost met een gezichtsmasker

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe skincare routine! Niet alleen je garderobe, haar en make-up verdienen een upgrade, maar ook je huid verdient de nodige aandacht.

Nu de zomer langzaam voorbij is, is de herfst een goed moment om je huid eens een flinke oppepper te geven. De huid heeft wat schade opgelopen door de zon, hierdoor ziet de huid er vaak dof en beschadigd uit. Dit komt door de opstapeling van dode huidcellen en een toename van pigmentvlekken, daarom is het nu tijd voor hydratatie!

Onze top 5 beste herfst behandelingen: 

Al onze klanten die langskomen voor een huidverbeterende behandeling zoals Hydrajet Facia, Oxygen plusl, etc. raden we ook aan om de sessie af te sluiten met een hydraterend gezichtsmasker, deze versterkt de werking van je salonbehandelingen.

Een gezichtsmasker is een verwennerij voor de huid. Een hydraterend masker biedt een intensieve bescherming en rustgevend comfort aan de huid. Met het hydraterend gezichtsmasker geef je de huid een snelle boost aan antioxidanten, vitaminen en hydratatie. Met andere woorden, je voelt dat je huid een gezonde ‘boost’ krijgt. Om jouw huid meer te laten stralen, te hydrateren en te zuiveren, is dit een onmisbaar onderdeel van de behandeling. Het helpt vooral met de specifieke huid behoeften aan te pakken!

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden om je huid een oppepper te geven na de zomer en die “glow” terug te brengen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.