Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Ipl Ontharing


Lasertherapy

Hoe werkt IPL-ontharing?

Naast de klassieke methode van laserontharing is er ook de methode van MedCos IPL ontharing. In tegenstelling tot de andere methode wordt bij de IPL-behandeling het haarzakje op een zeer specifieke manier bestraald, waardoor er warmte in het haarzakje ontstaat. Deze warmte beschadigt het haarzakje, zodat er geen haartje meer kan groeien.

We plaatsen het MedCos IPL-apparaat op het huidoppervlak, waarbij er korte, opeenvolgende lichtflitsen gegenereerd worden. Waar de laserstraal bij de klassieke laserontharing tot een dieper huidniveau kan gaan, brengt de IPL-methode dan weer soelaas om grotere huidoppervlakken in een mum van tijd te behandelen.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.