Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Is laserontharing geschikt voor iedereen?


Lasertherapy

Is laserontharing geschikt voor iedereen?

Laserontharing helpt je definitief af van je ongewenste haartjes. Afhankelijk van je huidtype, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.  

 

Is laserontharing het waard om te proberen? 

Als je ingegroeide haartjes, rode bultjes door scheermesjes en de dagelijkse ontharingsroutine beu bent, is laserontharing het zeker waard om te proberen. 

 

Is het veilig? 

Ja, laserontharing is helemaal veilig en goedgekeurd. Hiernaast is het ook vastgesteld dat voor laser ontharen de term permanent gebruikt mag worden, omdat er wetenschappelijke onderzoeken en bewijzen zijn geleverd met betrekking tot de resultaten op lange termijn. 

 

Wat voel ik ervan? 

Een behandeling is vrijwel pijnloos. Een puls met de laser duurt ongeveer een seconde en voelt aan als een tinteling. Bij gevoelige plaatsen op de huid, zoals bovenlip, kan de puls echter aanvoelen als een prikje.  

 

De huid kan soms enkele uren na het laser ontharen roder en licht opgezwollen zijn. Dit verdwijnt in de loop van de dag vanzelf. De bijwerkingen van laserbehandeling zijn minimaal. Zo bestaat er een kleine kans op tijdelijke pigmentverandering.  

 

Is het geschikt voor mij 

Iedere huidtype is anders waardoor ook de behandeling voor iedereen anders is. Sommige mensen hebben meerdere behandelingen nodig, maar de resultaten mogen er altijd zijnJe dagelijkse beautyroutine wordt zeker een stuk makkelijker met gladde en haarloze benen! 

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.