Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Waarom permanent make-up opleiding volgen bij Lasertherapy?


Lasertherapy

Waarom permanent make-up opleiding volgen bij Lasertherapy?

De vraag naar permanent make up behandelingen groeit in een hoog tempo, en het aantal geïnteresseerden in een opleiding tot PMU specialiste stijgt. Wil je ook inspringen op een sterk bloeiende trend? Ben je op zoek naar een vakgebied binnen de beauty wereld waarmee je gegarandeerd veel succes boekt? Dan ben je bij Lasertherapy aan het juiste adres.

Lasertherapy biedt naast haar vele behandelingen ook superinteressante opleidingen. Ja, dat hoor je goed! Jij kan een opleiding volgen voor permanente make-up.

Lasertherapy is officieel partner en distributeur van Nouveau Contour in België! Nouveau contour is een toonaangevende merk in permanent make-up in verschillende landen. Tijdens de trainingen werken wij uitsluitend met producten van Nouveau Contour. De opleidingen worden gegeven door onze oprichter Nadia Boutkabout, zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in deze sector. De opleiding PMU is voor iedereen toegankelijk en wordt er geen vooropleiding vereist.

3 redenen om een opleiding te volgen tot PMU-artist:

👉Een investering in jouw toekomst
👉Aan de slag met het meest geavanceerde PMU-apparaat op de markt: Nouveau contour
👉Een PMU-opleiding betaalt zichzelf snel terug

Dat is niet alleen een slimme investering in je toekomst maar ook een leuke manier om bezig te zijn met beauty. Zo mag je aan de slag met het nieuwste hightech PMU-apparaat: Nouveau Contour.

Zien we jou binnenkort in de les? Het deelnemersaantal is maximaal 4 personen per cursus, omdat we tijd willen nemen om van jou echt een vakman of vakvrouw te maken. Na onze opleidingen kun je direct vol vertrouwen permanente make-up aanbieden in je eigen salon.

Voor meer informatie over alle opleidingsmogelijkheden bezoek onze pagina “opleidingen

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.