Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Wat is Microdermabrasie?


Lasertherapy

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een schoonheidsbehandeling die de toon en textuur van de huid van verbetert door de huid op een gelijkmatige manier en in verschillende laagjes te verwijderen. Het proces is gerichter en uitgebreider dan peeling door middel van maskers en scrubs.

Is microdermabrasie geschikt voor jou?

Microdermabrasie werkt op alle huidtypes, inclusief donkere huidtinten. De techniek is bijzonder succesvol bij:

• pigmentvlekken
• vette huid
• onreine huid
• ruwe en futloze huid
• acne littekens
• grove poriën
• rokershuid
• ouderdomsvlekken
• onregelmatige huid

Hoe voor te bereiden?

Hierbij willen wij het belang van vermijden van blootstelling aan de zon, zonnebrandcrèmes en waxen in de week voorafgaand aan de behandeling benadrukken. Ook mogen ongeveer drie dagen voor de behandeling geen scrubcrèmes en maskers meer gebruikt worden. Omdat het een niet-chirurgische, minimaal invasieve procedure is, vereist het verder weinig voorbereiding.

Wat te verwachten?

Microdermabrasie heeft de neiging om subtiele verbeteringen aan te brengen in de textuur en het uiterlijk van je huid, waardoor er op de lange termijn geen verandering in kleur of littekens ontstaat. Het is een niet-invasieve procedure die de cel vernieuwing stimuleert en de effectiviteit van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine verbetert. De procedure helpt fijne lijntjes en andere onvolkomenheden op het oppervlak verminderen.

Na de behandeling

De meest voorkomende bijwerkingen direct na de procedure zijn milde roodheid, gevoeligheid en zwelling. Deze symptomen verdwijnen meestal na een paar uur. Geadviseerd wordt om een vocht inbrengende crème te gebruiken om de huid gehydrateerd te houden. Het beschermen van uw huid met zonnebrandcrème is cruciaal, omdat de eerste weken na de behandeling bijzonder gevoelig zal zijn voor de zon.

Lasertherapy contact

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Volg ons op Instagram!

@lasertherapy.be
Lasertherapy logo.