Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Nouveau Contour


Wist je dat permanente make-up de snelst groeiende specialisatie is in de schoonheidsbranche? Daarom hebben wij hebben onze krachten gebundeld met Nouveau contour. Sinds 18 juni 2021 zijn wij, als Lasertherapy, de officieel partner en distributeur geworden van Nouveau Contour BelgieĢˆ!

Wist je dat wij verschillende opleidingen geven het gebied van permanente make-up voor starters en professionals? Onze oprichter, Nadia Boutkabout is tegelijkertijd ook docent in de beautybranche van: Permanente make-up, Huidverbetering, Microblading, Figuurcorrectie, Laserontharing, Powderbrows scalp pigmentatie.

Met jarenlange ervaring, de nodige certificaten, constante bijscholing en enkele jaren als docent beschikt zij over de nodige kennis. Inmiddels geeft ze al enkele jaren les, met tevreden leerlingen die uiteindelijk hun eigen salon hebben opgericht. Nouveau contour is onze partner en distributeur van de apparaten waarmee we tijdens de opleidingen werken.

De Nouveau Contour is heel uniek en loopt voorop in de ontwikkeling van de nieuwste technieken op het hoogste niveau. Het trainingsprogramma is zo ontworpen dat jij slaagt als permanente make-up professional.

Om aan de toenemende verwachtingen van klanten en de groeiende populariteit van permanent make up behandelingen te voldoen, kunt u door deel te nemen aan deze opleidingen starten als professional of uw behandelaanbod verder uitbreiden.

Ben je geïnteresseerd in alle van permanente-make up en wil je je hierin verdiepen? Of wil je een professional worden en jezelf specialiseren in één techniek? Maak jouw keuze en volg een opleiding

Bekijk al onze opleidingen

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.