Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Over ons


Nadia Boutkabout is de trotse oprichter van Lasertherapy. Met een passie voor beauty is ze altijd erg gedreven in haar werk. Na een opleiding, de benodigde diploma’s en voldoende werkervaring opgedaan te hebben in andere salons was het in 2006 tijd om haar eigen salon op te richten.

Dankzij haar ambities en de wil om meer aan te bieden dan de gemiddelde salon is Lasertherapy inmiddels uitgebouwd tot een instituut waar bijna alles te vinden is met betrekking tot beauty.

Je kunt bij Lasertherapy o.a. terecht voor laserontharing, figuurcorrectie, stoppen met roken, verwijderen van pigmentvlekken en tatoeages. Wij hebben een ruim en divers aanbod en zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Het bleef echter niet alleen bij een instituut, ze besloot ook om les te geven als docent. Inmiddels doet ze dit al enkele jaren met tevreden leerlingen die uiteindelijk hun eigen salon hebben opgericht.

Met jarenlange ervaring, de nodige certificaten, constante bijscholing en enkele jaren als docent beschikt zij over de nodige kennis en voldoen zowel haar personeel als haar salon aan de hoogste normen.

Daarom bent u voor al uw behandelingen bij Lasertherapy op het juiste adres. Wij zorgen voor u, van kop tot teen!

Certificaten

laser laser

Laser expert (ontharing en huidverbetering)

laser laser

Huid therapeut

laser laser

Permanente make-up expert ook scalp pigmentatie

laser laser

Elektrisch ontharen

laser laser

Docent in de beauty branche

  • Permanente make-up
  • Laserontharing
  • Huidverbetering
  • Figuurcorrectie

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.