Lasertherapy Contacteer ons

Bel ons

Ontharing


IPL- en laserontharing

Bij Relax- en lasertherapy in Antwerpen kiezen we naast de klassieke methode van laserontharing ook voor de methode van MedCos IPL ontharing. In tegenstelling tot de eerste methode wordt bij de IPL-behandeling het haarzakje op een zeer specifieke manier bestraald, waardoor er warmte in het haarzakje ontstaat. Deze warmte beschadigt het haarzakje, zodat er geen haartje meer kan groeien. 

WERKWIJZE

We plaatsen het MedCos IPL-apparaat  op het huidoppervlak, waarbij er korte, opeenvolgende lichtflitsen gegenereerd worden. Waar de laserstraal bij de klassieke laserontharing tot een dieper huidniveau kan gaan, brengt de IPL-methode dan weer soelaas om grotere huidoppervlakken in een mum van tijd te behandelen.

GRATIS GESPREK EN TEST

Wanneer u kiest voor een IPL-behandeling in Antwerpen, nodigen wij u steeds uit voor een eerste kennismakingsgesprek en proefsessie. Op die manier kunnen wij nagaan welk voor u de meest geschikte behandeling voor definitieve ontharing is. Bovendien voeren wij een kleine test uit om te zien of uw huid niet overmatig reageert op de lichtflitsen van het toestel. Indien uw huid alsnog niet geschikt blijkt, kunnen wij opteren voor een alternatieve methode zoals elektrolyse.

Ook bij deze methode voor definitieve ontharing zijn er weinig tot geen risico's en zal u reeds na 1 behandeling resultaat opmerken. Wij raden gemiddeld 8 tot 12 behandelingen aan voor een optimaal resultaat, maar uiteraard heeft u zelf de keuze hoeveel behandelingen u uiteindelijk verkiest.

Wij zorgen voor u van kop tot teen! Maak nu uw afspraak!

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel 16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

16 jaar ervaring & gediplomeerd personeel

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Ervaring met verschillende etniciteiten en met mannen en vrouwen

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Studentenkorting 25% geldig onder de 25 jaar

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark. Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Gelegen in hartje Antwerpen, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op wandelafstand van de Meir en met parkeermogelijkheden bij Arenberg parking , Indigo parking , Vogeltjes markt en Stadspark.

Lasertherapy logo.